Kategóriák megjelenítése
79
1
ragadós
MAÁSZT Admin posted Feb 19 '22 at 6:24 pm

Köszöntöm a fórumon!


Regisztrálás után hozzászólhat ill. témákat hozhat létre.
A tárhely méretbeli korlátai miatt esetleges képeiket külső oldalak segítségével illesszék be hozzászólásaikba, mint pl.: Postimages, imgBB. Fájl megosztáshoz ajánlom a WeTransfert. A 'Hasznos linkek' a fejlécben tartalmazzák a linkeket.


Üdv,
ADMIN


nemrég írta proba123  ·  Mar 20 '22 at 5:50 pm
14
0
szalma.jozsef posted Feb 25 '22 at 7:52 am

Kedves Kollégák! Szeretném figyelmetekbe ajánlani az AAOMS frissített MRONJ irányvonalát. Szerzői jogvédett anyagként a teljes dokumentum feltöltésére nincs mód sajnos.
Érdekesnek találom benne, hogy a rizikócsoportban történő extractio és kisebb dento-alveolaris beavatkozások továbbra is az "inkább ne" "inkább fogmegtartás" elvet követi, habár az utóbbi két évben számos irodalom mutatta, hogy a rizikócsoportban is kisebb kockázatú, ha megelőzzük a fogak, gyökerek körüli gyulladásos folyamatok kiterjedését a fog eltávolításával, mintsem a már panaszos, tolerálhatatlan, kiterjedt gyulladásos radixot szanáljuk.


Salvatore L. Ruggiero, Thomas B. Dodson, Tara Aghaloo, Eric R. Carlson, Brent B. Ward, Deepak Kademani,
American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons’ Position Paper on Medication-Related Osteonecrosis of the Jaw – 2022 Update. 2022. J Oral Maxillofac Surg.
doi: 10.1016/j.joms.2022.02.008.


49
0
koppany.ferenc posted Feb 19 '22 at 10:05 pm

Kedves Kollégák!
Az idei MAÁSZT kongresszusunkat 2022.10.06-08. között rendezzük Pécsett. Rendhagyó módon egy 50 pontos kötelező szintentartó tanfolyammal (ami a szakvizsga-felkészülőknek előkészítő) szinkronban. Délelőtt, kora délutánig a kötelező tanfolyam, utána 14:30-tól terveink szerint a MAÁSZT szekciók zajlanak.
A kötelező szintentartó befizetésével a MAÁSZT rendezvény "grátisz", de lehet természetesen csak a délutáni és közösségi MAÁSZT programokra is regisztrálni. Hamarosan megjelenik a regisztrációs felület elérhetősége is honlapunkon!
SzJ.
622b0f8f63300


Kategóriák
Actions
Üzenetek elrejtése
Végtelen görgetés engedélyezése
All posts under this topic will be törölt ?
With selected deselect topics
piszkozat ... Click to resume editing
Piszkozat eldobása