Örömmel jelenthetem, hogy az idei évben a Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaság 23. Nemzeti és 12. Danubius Nemzetközi Kongresszusával szimultán megtartásra kerül a II. MAÁSZT Kötelező szintentartó és Szakvizsga-előkészítő tanfolyam is!

A rendezvény weboldala és onnan a regisztráció elérhetősége is: www.maaszt2020.hu

Ez azt jelenti, hogy a dento-alveoláris sebészet súlyozású kötelező tanfolyammal tagtársaink a számukra 5 évente előírt 50 pontot is megszerezhetik, valamint a délutáni órákban a MAÁSZT kongresszusi előadásokkal a hagyományosan színes, sokrétű előadásokkal bővíthetik ismereteiket.

A COVID mind a 2020-as, mind a 2021-es rendezvényünket ellehetetlenítette, idén viszont az előző évek tapasztalatai alapján, az oltottság mértékét is ismerve már reményeink szerint nem lesz korlátozó tényező.      

A rendezvény helyszínének ezúttal Pécset választottuk, a harkányi szállodaátépítés miatt.

Ígéretünkhöz híven a kötelező szintentartó befizetésével a MAÁSZT Kongresszus ingyen látogatható a csütörtöki nyitófogadással egyetemben. Amennyiben az 5 éves továbbképzési periódus állami támogatású ún. ingyenes kötelező szintentartó lehetőségét itt használják ki, akkor a MAÁSZT Kongresszus látogatásához az viszont befizetendő! Szakvizsga előtt álló rezidens kollégáink számára a kötelező szintentartó szintén ingyenes, viszont a délutáni MAÁSZT Kongresszus látogatása, annak megfizetésével nekik is lehetséges. Természetesen, akit csak a MAÁSZT Kongresszus érdekel (az 50 kötelező pont nem), arra külön is van lehetőség regisztrálni.

A csütörtöki nyitófogadás élőzenés táncos vacsorája a rendezvény helyszínén a hotelben, illetve a pénteki bankettesemény a Pezsgőház Littke-termében végre személyes és kötetlen találkozásra adhat lehetőséget, melyre 2018 óta MAÁSZT Kongresszus hiányában és főként az elmúlt két évben nagyon kevés lehetőségünk volt!         

Tehát találkozunk 2022. október 6-8 között Pécsett a Corso Hotelben.

A rendezvény szervező elnökeként reménykedem a Kollégák aktivitásában és várom szeretettel az örömteli viszontlátás lehetőségét!

Szalma József

a rendezvény szervező elnöke

Támogatók

sponsors400

Egyetemi klinikák

univ clinic

Társaságok

tarsasagok

Folyóiratok

folyoiratok