Kapcsolat

Levelezési cím: Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság - 1085 Budapest, Mária u 52.

Email cím: info@maaszt.hu

Az idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Dental Regatta Balatonkenesén, 2017. június 17-én!

A Dental Regattát már három éve a Pharma Kupa Doktor Regattával egy időben tartjuk, ezt a sikeresnek mondható együttműködést most is folytatjuk, így programunk a Dental Regatta - Pharma Kupa közös rendezvénye is lesz.

2014-ben hagyomány teremtő céllal hoztuk életre ezt a szabadidős programot a fogászatban dolgozók számára, mely amatőr vitorlásverseny és társasági esemény is egyben! Azok számára, akik rendszeresen vitorláznak, tudják, hogy milyen élmény egy balatoni vitorlázó versenyen részt venni, akik ezt a sportot még nem ismerik, lehetőséget biztosítunk a részvételre, hogy megismerjék ennek a sportágnak a szépségét és izgalmát. A vitorlázásban járatlan érdeklődők szakképzett kormányosok segítségével versenyezhetnek - bérelhető hajókon.

Idei rendezvényünknek változatlanul fontos célja, hogy azok a fogászatban dolgozó szakemberek, akik év közben nem találkoznak, esetleg nem is ismerik egymást, itt, egy igazán kellemes környezetben, egy közös versenyen, közelebb kerüljenek egymáshoz, és új baráti, akár üzleti kapcsolatokat is kialakíthatnak. Ugyanakkor a verseny egy játék, amiben kihasználjuk, hogy a résztvevők mindegyike versenyez, szeretne nyerni, az élen végezni. Értékes nyereményekkel készülünk idén is.

A vitorlás verseny főrendezője Litkey Farkas, tizenkétszeres Kékszalag-győztes, Soling világbajnok, sokszoros magyar bajnok, egykori olimpiai vitorlázó.

Az egész napos parti programok és a nagyon szép környezet azok számára is garantálja a kellemes kikapcsolódást, akik nem választják a hajózást.

A szabadidős parti és esti programokat a Dental Press és a Kenese Marina Port szervezi.

A gyönyörű helyszín, a változatos és kötetlen programok kiválóan alkalmasak szakmai és üzleti kapcsolatok ápolására is. A különböző cégek, klinikák, intézmények számára remek lehetőség, hogy a IV. Dental Regattán vendégül lássák partnereiket, új, egyedi élményekhez juttassák Őket!

Mottónk: A CSAPAT - ÉPÍTÉS új dimenziója!

A tavalyi rendezvényünk összefoglaló videója itt látható:

MEDIAAJÁNLÓ    |    NEVEZÉSI LAP

Támogatók

sponsors400

Egyetemi klinikák

univ clinic

Társaságok

tarsasagok

Folyóiratok

folyoiratok