All for Joomla All for Webmasters
 
1140x2

Tisztelt Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, és megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság XXII. Kongresszusa és Szegedi Fogorvos Találkozó tudományos rendezvényre Szegeden, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban kerülhet sor 2018. szeptember 27-29-én.

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara, valamint a megalakulásának idén 10. évfordulóját ünneplő Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika is örömmel veszi, hogy e rangos szakmai eseménynek lehetnek a házigazdái.

A kongresszus Szervező Bizottsága az előző évekhez hasonlóan igyekezett a szakma számos ágára kiterjedő elméleti és gyakorlati kérdéseket a programba iktatni. A rendezvényt a szakmai kollégium 44 kreditponttal akkreditálta.

Reméljük, hogy magas színvonalú, nagy érdeklődéssel kísért kongresszust tudhatunk majd magunkénak, és hogy rendezvényünk minden résztvevő számára elegendő szakmai tapasztalatot és érdekességet fog nyújtani, miközben a társasági programok során kikapcsolódásra, kötetlen beszélgetésekre és a baráti kapcsolatok ápolására is lehetőség nyílik.

Baráti üdvözlettel a kongresszus szervezői:

Prof. Dr. Dr. Piffkó József
Dr. Laczkóné Dr. Turzó Kinga
Dr. Seres László
Dr. Antal Márk

Támogatók

sponsors400

Egyetemi klinikák

univ clinic

Társaságok

tarsasagok

Folyóiratok

folyoiratok