All for Joomla All for Webmasters
 

A Magyar Fogorvosok Egyesületének elnökeként örömmel hívom fel figyelmét az MFE Árkövy Vándorgyűlésére, mely 2016. május 5-7 között Szegeden a város szívében található Egyetemi Tanulmányi és Információs Központban kerül megrendezésre. Célunk a korábbi években megtartott Perspektívák a Paro-Implantológiában és Komprehenzív Fogászatban tudományos továbbképző konferenciák  megszokott magas színvonalának megtartása ötvözve  az Árkövy konferenciák több évtizedes  hagyományaival.

Konferenciánk egyedülálló lehetőséget és fórumot teremt a tudományos diszkusszióra és tapasztalatcserére, a nemzetközi paletta rangos és elismert előadóinak részvételével.

Ezen túl ebben az évben új elemmel bővül az eszmecsere fóruma: hazai előadók jelentkezését is várjuk.

E tudományos szimpóziumot világszínvonalú előadóink okán már most kiemelt érdeklődés övezi, ezért is bátorítom Önt és Intézetének munkatársait, hogy részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék, hogy részesei lehessenek a 2016. év egyik legrangosabb hazai fogorvos-tudományi eszmecseréjének akár előadóként is.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy még két hétig,

március 14-ig van lehetőség kedvezményes előregisztrációra!

További részleteket, valamint a regisztrációval és előadásra való jelentkezéssel kapcsolatos információkat a Konferencia honlapján ( http://www.symposiumszeged.com/ ), valamint Facebook-oldalán https://www.facebook.com/SymposiumSzeged talál.

Ha a regisztrációval kapcsolatosan bármilyen kérdése merülne fel,  a Konferencia szervező irodájának munkatársai az alábbi elérhetőségen állnak rendelkezésére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Szeretettel hívom és várom, hogy legyen részese rendezvényünknek.

Prof. Dr. Nagy Katalin
MFE elnök
a konferencia elnöke

http://www.symposiumszeged.com/regisztracio/

plakát  |   jelentkezési lap

Támogatók

sponsors400

Egyetemi klinikák

univ clinic

Társaságok

tarsasagok

Folyóiratok

folyoiratok