All for Joomla All for Webmasters
 
1140x2

Tisztelt Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, és megtisztelő számunkra, hogy a Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság XXII. Kongresszusa és Szegedi Fogorvos Találkozó tudományos rendezvényre Szegeden, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban kerülhet sor 2018. szeptember 27-29-én.

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara, valamint a megalakulásának idén 10. évfordulóját ünneplő Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinika is örömmel veszi, hogy e rangos szakmai eseménynek lehetnek a házigazdái.

A kongresszus Szervező Bizottsága az előző évekhez hasonlóan igyekezett a szakma számos ágára kiterjedő elméleti és gyakorlati kérdéseket a programba iktatni. A rendezvényt a szakmai kollégium 44 kreditponttal akkreditálta.

Reméljük, hogy magas színvonalú, nagy érdeklődéssel kísért kongresszust tudhatunk majd magunkénak, és hogy rendezvényünk minden résztvevő számára elegendő szakmai tapasztalatot és érdekességet fog nyújtani, miközben a társasági programok során kikapcsolódásra, kötetlen beszélgetésekre és a baráti kapcsolatok ápolására is lehetőség nyílik.

Baráti üdvözlettel a kongresszus szervezői:

Prof. Dr. Dr. Piffkó József
Dr. Laczkóné Dr. Turzó Kinga
Dr. Seres László
Dr. Antal Márk

DE SANTIAGOSECOM2018 1

Dear colleagues and friends,
Spanish oral and maxillofacial surgeons are organizing a fantastic and scientific-playful adventure on the Saint James’ Way, arriving to Santiago de Compostela on July 14th after an eight trip starting in Pamplona. During THE WAY to Compostela, SECOM has scheduled four halfday courses program (every two days) focused on the following topic reconstructive maxillofacial surgery”, and also going through specific nice routes of the walk and taking guided visits along the way including Santiago de Compostela.

google fotok

A megtekintéshez kattintson a Google Fotók feliratra!

Támogatók

sponsors400

Egyetemi klinikák

univ clinic

Társaságok

tarsasagok

Folyóiratok

folyoiratok