All for Joomla All for Webmasters
 

mtt      motesz txt

Társszervező: a Légzéssel a Lélekért Alapítvány


Légzéssel a Lélekért Kórus Koncertje

Keresztes Sándor emlékére

COPD Vilagnap 1

2018. november 15., 16.30h
Hotel Benczúr, Budapest

Vezényel: Philipp György

 Ezúton szeretettel meghívjuk a COPD Világnap alkalmából, a MOTESZ, az MTT és a Légzéssel a Lélekért Alapítvány által szervezett események részeként megvalósuló, különleges koncertre.

A kórus ez év tavaszán jött létre, első produkciójára a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben került sor. Célja, hogy a súlyos légúti betegek számára közösségi, művészeti élményt szerezzen, az éneklést kiegészítő terápiaként alkalmazva, életminőségüket javítsa. Az első produkció és az intenzív, körültekintően felépített, terápiás protokollokkal összehangolt felkészülési időszak tapasztalatai alapján, szeretnénk a Dr. Várdi Katalin és Philipp György nevével fémjelzett módszertant minél több beteghez eljuttatni. Fontos szempont emellett, hogy a kórustagok a nyilvánosság előtt, a nagyközönség számára is bemutassák a meghatározó élményeiket, hogy ezzel példát mutassanak mások számára és felhívják a közvélemény figyelmét az érintett betegségekre.

Ennek jegyében, a koncertre a Mátrai Gyógyintézetben, a farkasgyepűi Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézetben és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben több kórust is felkészítünk,
akik egyesített kórusként, közösen lépnek fel a COPD Világnap eseménye alkalmából.

A légúti betegekből alakult kórus produkciójára a COPD Világnap szakmai eseményét követően, 16.30-17.00 óra között kerül sor. A belépés díjtalan!

COPD Vilagnap 2  COPD Vilagnap 3

A kórus fellépését támogatta:
Rolf Wessel
Lukács Sándor
a Keresztes Család

wcopdday logo

 

Támogatók

sponsors400

Egyetemi klinikák

univ clinic

Társaságok

tarsasagok

Folyóiratok

folyoiratok